Järnsponsor
Järnsponsor

Landrins Bil

Magnus
Magnus Lundin

Om vårt företag

Våra ambitioner är höga och vår strävan efter att erbjuda våra kunder bästa tänkbara service och kunskap genomsyrar vår verksamhet. Vi är auktoriserade återförsäljare för , KIA, Mercedes-Benz, Nissan och Subaru. Landrins Bil finns idag i Avesta, Eskilstuna, Lund samt på två ställen i Västerås.

Nyckeln till framgång ligger inte bara i att vi säljer några av de bästa produkterna som finns på marknaden utan även i vår strävan att infria kundernas förväntningar. För att lyckas med det måste vi visa att vi är professionella i både vid försäljningstillfället och på eftermarknaden. Kunden ska känna trygghet vid bilköp hos Landrins Bil.

Våra anställda går kontinuerligt utbildningar inom våra märken KIA, Mercedes-Benz, Nissan och Subaru. Utbildningarna och vidareutvecklingen för vår personal är en viktig byggsten för att vi ska kunna uppfylla de krav och förväntningar vi har på oss.

Vi kan erbjuda kunder att både köpa bil såväl som att lämna in den på service eller till vår plåtverkstad. Vår eftermarknad består av Serviceverkstad i Avesta, Eskilstuna, Lund och Västerås. Vi har även en Reservdelsshop på alla våra anläggningar, där du som kund kan köpa tillbehör till din bil eller märkesspecifika produkter som klockor, nagellack, nyckelringar, leksaksbilar, bilbarnstolar m.m. Verkstaden utför allt från service och reparationer till lagning av stenskott och konditionstest av din bil. Vår Plåtverkstad tar hand om din bil om olyckan skulle vara framme eller om förbättringar måste göras på plåten på din bil. Vi är stolta över att vi kan erbjuda våra kunder denna helhet.

På Landrins Bil sätter vi kunden i första rummet. Vi värdesätter en god relation till kunden och strävar dagligen efter att göra detta möjligt.